KEMBARAHALAL terdiri daripada seorang warganegara Malaysia TUAN SHAMSUL) dan beberapa org rakan warganegara Thailand (Haji Romli dan Ustaz Jamil)  yang berpengalaman luas dalam menguruskan pernikahan/perceraian dan pelbagai masalah lain melibatkan warganegara malaysia atau negara2 lain yg ingin menyelesaikan masalah mereka di selatan thailand. Antara masalah2 yang sering dihadapi oleh klien2 kami adalah nikah (tanpa restu keluarga), poligami (tidak mendapat restu isteri pertama tetapi mampu), perceraian (bg mereka yg bernikah under MAIS) dsb.

   Kami menyediakan perkhidmatan ini bukanlah sebagai menggalakkan pernikahan di Thailand, tetapi hanya menyediakan jalan penyelesaian masalah terakhir dgn cara yg betul dan bertepatan syarak agar sesiapa yg bermasalah tidak terus bergelumang dgn dosa samada zina, buang bayi dsb.

 Semoga usaha ini akan mendapat keredhaan allah, dan semoga semua yg memerlukan khidmat kami mendapat manfaat sebaik2nya. Pesan kami, sekiranya anda mempunyai masalah, cubalah selesaikan sebaik mungkin di malaysia, dan sekiranya tidak menemui jalan penyelesaian, gunakanlah khidmat kami sebagai jalan terakhir. Sesungguhnya setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. INSHAALLAH.
Alamat Pejabat :        10A, Jalan 4/12A,
Seksyen 4 Tambahan,
Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan

Alamat E-mail   :          kembarahalal@gmail.com

PROMOSI 2019

Advertisement

Powered by Blogger.

My Blog List

Nikah di Thailand

Popular Posts

back to top